Vedete din Romania

#oana roman #operatie estetica #bisturiu

Oana Roman trece la bisturiu dupa ce a slabit 20 de kilograme. Ce interventie estetica vrea sa isi faca vedeta

Oana Roman a slabit spectaculos in ultimul an, iar acum este tare mandra de felul in care arata. Acuzata in repetate randuri ca de fapt isi editeaza foarte mult pozele pentru a arata mai slaba, Oana a dezvaluit acum ce dieta a tinut si cum a reusit sa dea jos nu mai putin de 20 de kilograme.

“Oamenii nu ma vad in realitate, oamenii ma vad la televizor, aia nu e realitate. Am slabit vreo 20 si un pic de kilograme, dar, practic am slabit foarte mult in centimetri. Am facut proceduri de remodelare corporala un an si jumatate si am scazut foarte, foarte mult in centimetri. De aceea pare ca am slabit mai multe kilograme decat am slabit eu de fapt pentru ca aceste proceduri m-au ajutat sa-mi reduc foarte mult din circumferinta la bust, la talie, la solduri. Da, am o dieta anume as putea spune, tin post intermitent, 16 cu 8, adica nu mananc nimic 16 ore si mananc doar intr-un interval de 8 ore si atunci mananc cu masura, evident. Ma simt bine pentru ca, cumva, oamenii ma percep altfel. Dar sa stii ca eu asa am fost tot timpul, la fel de vesela si la fel de binedispusa”, a declarat Oana Roman pentru CIAO.RO.

Ce interventie estetica vrea sa isi faca Oana Roman

Oana este pusa pe schimbari si are mare grija acum de felul in care arata. Dupa ce a slabit, ea a marturisit ca va trebui in curand sa faca si cateva operatii estetice. Vrea sa scape de gusa, dar si pielea care i s-a lasat dupa ce a scapat de kilogramele in plus.

“Gusa nu mai am, mi-a ramas un pic de piele. Din cauza faptului ca am slabit, mi s-a lasat un pic pielea. Asta e! O sa reparam si asta in curand”, ne-a asigurat Oana Roman.

“De mult vreau sa-mi fac o operatie care nu este neaparat estetica, ci mai degraba medicala, la mine. In urma operatiei pe care am avut-o dupa ce am nascut, am niste cicatrici pe abdomen, foarte urate… acum am si slabit si mi s-a lasat pielea. Si trebuie sa-mi fac o abdominoplastie, dar la mine e mai degraba din ratiuni medicale, decat neaparat estetice, dar evident ca si estetica este… o sa scap de cicatricea aia foarte urata pe care o am. E singura la care m-am gandit. Eu am avut destule operatii si nu vreau sa-mi fac operatii doar de dragul de a-mi face. Abdominoplastia sunt obligata sa o fac. Si in rest, exista tot felul de proceduri care ajuta, fara sa te tai neaparat”, ne-a mai spus Oana Roman.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare