Vedete din Romania

#familie #copil #oana roman

Oana Roman vrea copil singura: "Barbatii din ziua de astazi nu isi mai asuma nimic"

Oana Roman vrea sa faca un copil...dar nu-si doreste neaparat si un tata pentru el. Vedeta a facut aceasta marturisire in cadrul emisiunii "Rai da` buni" de luni seara, de pe Antena 2.

In lipsa unei relatii de angajament, Oana s-a gandit si la varianta de a apela la un donator de sperma pentru a-si putea indeplini visul de a deveni mamica. Dupa parerea ei, barbatii din ziua de azi sunt oricum iresponsabili si nu trebuie sa-ti pui mari sperante in ei atunci cand te decizi sa-ti intemeiezi o familie.

"Barbatii din ziua de astazi nu isi mai asuma nimic, asa ca nu imi fac sperante la o familie cu mama si tata. Dar ma apropii de varsta la care nu o sa mai pot face copii, asa ca vreau sa actionez acum, chiar si de una singura. Nu ma sperie ideea de a-mi creste singura copilul", a explicat Oana Roman, citata de Libertatea.

Oana a mai spus ca cel mai mult o enerveaza atunci cand este mintita de barbati si ca acesta ar fi dupa parerea ei, cel mai mare rau pe care ar putea sa i-l faca un reprezentant al sexului tare.

"Cel mai mult detest barbatul care ma minte nonsalant, uitandu-se in ochii mei. Prefer orice adevar, cat de dureros, in locul unei minciuni ", a marturisit Oana, care a tinut sa precizeze insa ca nu acesta a fost motivul pentru care ultima ei relatie a luat sfarsit.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare