Vedete din Romania

#vedeta #muzica #liceenii #oana sarbu

Oana Sirbu: Nu sunt o fiinta sociala

E vedeta, dar nu ii place publicitatea, asa cum ea insasi a recunoscut intr-un interviu oferit site-ului Woman2Woman.ro. Nu ai vazut-o in tabloide si niciun scandal public nu a fost vreodata legat de numele ei.

 

Oana Sirbu e o vedeta discreta, care isi gestioneaza cu intelepciune si cumpatare aparitiile in media. Cu toate acestea si vedetele “cuminti” isi pot gasi locul in mintea si in sufletul nostru.

Si Oana a ramas in mintea noastra prin melodiile calde, dar si prin rolul sau din seria “Liceenii”. Indiferent de rol, ea a surprins prin emotie si frumusete. De altfel, emotiile sunt, asa cum considera vedeta, si punctul slab al Oanei Sirbu, alaturi de afect.

Intrebata de redactorii Woman2Woman.ro despre lucrurile pe care lumea nu le stie despre ea, Oana enumera pe rand dorinta ei de a face balet, aminteste despre un accident de masina in care era sa isi pierd viata si in urma caruia a suferit cinci interventii chirurgicale. Ea recunoaste ca nu e o fiinta sociala si ca nu ii place publicitatea.

Privind retrospectiv viata si cariera ei, vedeta nu are nici regrete si nici vise care sa nu se fi implinit. “Viata mea e frumoasa orice as face. E darul meu nepretuit. Oricat o intristez, cateodata”, spune Oana. Iar cand vine vorba de relaxare, Oana a gasit reteta perfecta: citeste, mananca, face masaje si, desigur, asculta muzica tot timpul.

Citeste mai multe despre vedetele tale preferate in sectiunea Portret de vedeta a site-ului Woman2Woman.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului