Vedete din Romania

#oana zavoranu #declaratie Oana Zavoranu

Oana Zavoranu, a ingropat securea in razboiul cu fostul sot de Craciun: "Am vrut sa-i fac rau lui Pepe"

 

Dupa ce ani de zile si-au aruncat vorbe grele si s-au razboit prin tribunale, Oana Zavoranu a facut pasul cel mare spre impacarea cu Pepe, fostul sau sot. De Craciun, Oana a inchis acest capitol si a ingropat securea razboiului.

Ea a dezvaluit ca a reusit sa treaca peste toate disputele si sa-i trimita un mesaj fostului sot, cu ocazia Craciunului.

"A reusit omul Oana sa faca pace de Craciun cu ea. A mai reusit sa faca pace cu cineva. I-am dat lui Pepe mesaj de Craciun, fix prietenesc. La final am scris: Cu prietenie, Oana. Este un mesaj care nu trebuie sa trezeasca sub nicio forma speculatii. Nu este un mesaj dat ca sa strice familia lui. Ii doresc din tot sufletul sa-i fie bine, sa stie el ca eu am inchis ce aveam," a marturisit Oana Zavoranu la Antena Stars.

"Eu am vrut sa-i fac rau lui Pepe"

Oana a mai vorbit despre pacea sufleteasca, despre ce inseamna sa lasi in trecut resentimentele si sentimentele negative. Ea a mai spus ca Pepe i-a citit mesajul, dar nu i-a raspuns.

"Gandul meu nu a fost sa il iau pe Pepe inapoi. Eu nu l-am vrut inapoi. Eu am iesit din acea casnicie pentru ca asa am vrut eu. Mi-am dorit sa il despart din rautate. Sa ne razbunam, sa ne razboim, sa ne duelam. Pentru ca nu eram nici eu bine cu mine. Povestea mea de dragoste cu Pepe s-a incheiat atunci. Punct. Eu am vrut sa-i fac rau lui Pepe, nu ca sa il iau inapoi, ci pentru ca am considerat ca mi-a facut foarte mult rau ulterior," a povestit Oana Zavoranu.

Pepe si Oana Zavoranu s-au casatorit civil, in secret, in anul 2006 si au divortat 6 ani mai tarziu, cantaretul acuzandu-si sotia de adulter.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare