Vedete din Romania

#jaf #tv #oana zavoranu

Oana Zavoranu a ramas fara haine de emisiune

"Oana Zavoranu Show" a lipsit marti din grila de programe OTV, dupa ce cabina a prezentatoarei a fost jefuita . Oana a pierdut haine si accesori in valoare de 4.000 de euro si, furioasa, a refuzat sa intre in direct.

Inainte de inceperea emisiunii, din cabina Oanei lipseasu cizmele Burberry , de 2.000 de euro, doua lanturi de la Cesare Paciotti, doua curele Stella McCartney si YSL si o bluza de la Rick Owens, cu o valoare totala de peste 17.400 de lei.

"Ma deranjeaza, in primul rand, gestul, faptul ca am fost furata si mai putin ca mi-au disparut aceste lucruri valoroase. Oricum, o sa-mi comand din nou acele cizme pe care n-am apucat sa le port decat o singura data, la o sedinta foto", a explicat Oana pentru ring.

Paznicul a fost concediat imediat dupa ce Oana a aflat ca plecase de la post pentru a fuma. Invitatii au fost si ei trimisi acasa, pentru ca prezentatoarea era prea furioasa pentru a putea realiza emisiunea.

O alta ipoteza a sotiei lui Pepe este ca cineva "a facut intentionat acest lucru. Poate ca sa ma enerveze inainte de emisiunea in care voiam sa port aceste cizme".

Zavoranu i-a acordat hotului un ragaz de trei zile pentru a returna toate obiectele vestimentare furate din cabina. Daca nu le primeste inapoi, Oana se va adresa politiei.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului