Vedete din Romania

#tv #emisiune #oana zavoranu

Oana Zavoranu a renuntat la show

Extenuata dupa numai o luna si jumatate, Oana Zavoranu a renuntat la show-ul difuzat de patru ori pe saptamana pentru o noua emisiune, tot la OTV, care va fi difuzata sambata.

Sotia lui Pepe a renuntat la emisiunea zilnica, "Oana Zavoranu Show". Ea va prezenta, in schimb, o noua emisiune de divertisment, la aceeasi televiziune.

Oana va fi prezenta pe micul ecran cate patru ore in fiecare sambata seara, ca gazda a unui format nou, cumparat din strainatate.

" Dan Diaconescu mi-a propus sa fac doua emisiuni: sa prezint in continuare Oana Zavoranu Show, dar si pe cea de sambata, insa am preferat sa renunt la una. Consider ca emisiunea pe care o voi prezenta de la sfarsitul acestei luni mi se potriveste mai bine, este un format nou, unde voi aborda probleme psihologice, despre viata de apoi. Sunt subiecte interesante, iar oamenii care vor vedea emisiunea vor avea ceva de invatat", a declarat Oana Zavoranu pentru Libertatea.

Zavoranu a luat decizia de a renunta la emisiunea zilnica joi, cand a sunat doar cu jumatate de ora inainte de inceperea show-ului sa anunte ca nu mai vine. Noul format al Oanei va debuta dupa aproximativ o luna.

"Nu a fost vorba de audienta, show-ul era ok din acest punct de vedere. Pur si simplu, era spatiul de emisie prea lung si obositor pentru toata lumea, nu doar pentru Oana", a explicat pentru Click! producatorul emisiunii "Oana Zavoranu Show", Catalin Orezeanu.


Se apara de gripa porcina cu Swarovski

Innebunita dupa cristalele Swarovski, Oana a gasit un nou obiect care poate fi imbodobit cu pietrele sclipitoare: masca de protectie.

"Am ascultat si eu sfaturile medicilor si am inceput sa ma protejez impotriva gripei. Dupa cum stiti, mie imi plac foarte mult lucrurile care stralucesc, mai ales cristalele... Asa m-am hotarat sa pun cateva si pe masca de protectie..." a explicat Oana pentru Libertatea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare