Vedete din Romania

#oana zavoranu #mama #cearta

Oana Zavoranu blestemata non-stop de catre mama ei

Fostul sofer al Marioarei Zavoranu rupe tacerea. Satul sa o tot auda pe femeie cum isi injura propria fiica , angajatul a dat-o in vileag.

Dupa ce a indurat anii de " tortura " pe cand era in subordinea ei, fostul sofer al Marioarei s-a decis sa intervina in razboiul dintre aceasta si fiica ei, satul sa tot auda cum femeia o blesteama pe Oana. Astfel, Sorin A. stat de vorba cu reporterii de la Cancan. Nu inainte insa sa ia legatura si cu Oana Zavoranu pentru a-i povesti totul.

"Nu am castigat nimic facand asta, dar m-am saturat sa o aud invocand durerea de mama. Nu exista asa ceva, pentru ca ea o uraste pe doamna Oana. O blesteama non-stop. Imi este rusine sa reproduc halul in care o injura chiar in prezenta cunostintelor ei si a angajatilor. Ii vrea raul. Nu vreau sa fiu complice in fata lui Dumnezeu cu femeia asta care isi uraste, denigreaza si batjocoreste propriul copil", a marturisit fostul sofer pentru Cancan.

Mai mult de atat, Sorin mai sustine ca in repetate randuri si-a dus sefa la destinatii dubioase, care zice el, ar avea legatura cu Oana.

"De multe ori imi cerea sa o duc in locuri ciudate, unde statea ore bune, iar eu trebuia sa o astept in masina. Am vazut-o intrand cu lumanari in mana si iesind fara ele. E clar, aveau legatura cu fiica ei", povesteste Sorin.

Cu privire la procesul pe care l-a inaintat Oana impotriva mamei sale, soferul sustine ca acesta a speriat-o de moarte pe Marioara si nici pe departe nu a lasat-o rece, asa cum sustine ea prin presa.

"A dat o gramada de telefoane ca sa incerce sa mituiasca oameni influenti care ar putea-o ajuta pe bani grei".

In apararea sa, Marioara Zavoranu a spus ca are o explicatie pentru toate acuzatiile si ca se astepta la lucrul acesta din partea lui Sorin, atata timp cat are interes la Oana pentru un nou job.

"Stiu cine e Sorin asta. A lucrat noua ani la mine. Un puturos... Normal ca acum este de partea Oanei, ca i-a promis un serviciu", a subliniat doamna Zavoranu pentru Cancan.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare