Vedete din Romania

#oana zavoranu #facebook #blocata

Oana Zavoranu, blocata de Facebook

Oana Zavoranu s-a ales cu toate conturile oficiale sterse de pe Facebook. Ea se considera sabotata si marturiseste ca nu intelege motivul din cauza caruia cei de la Facebook au decis sa-i stearga toate conturile.

Prezenta in emisiunea lui Dan Capatos , " Un Show Pacatos " de la Antena 1, Oana Zavoranu a dezvaluit ca nu isi mai poate accesa niciunul din conturile de Facebook. "In momentul in care am vrut sa-mi accesez conturile, mi-am dat seama ca este vorba de o sabotoare a mea. Facebook nu poate inchide un cont sau doua fara sa motiveze aceasta decizie", a declarat Oana in emisiune.

Zavoranca a dezvaluit ca nu este pentru prima data cand i se intampla asta. Ea a marturisit ca i se blocheaza paginile de fiecare data dupa ce primeste 10.000 de "like-uri".

"Problema este in felul urmator, eu mai pot face doua pagini, dar este posibil ca un hacker sau doi sa fi facut acest lucru si eu vreau ca acesti indivizi sa fie prinsi", a mai declarat Oana Zavoranu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare