Vedete din Romania

#proces #oana zavoranu #marioara zavoranu

Oana Zavoranu, catre mama ei internata: "Sa lase operatiile si sa vina la proces"

Oana Zavoranu vrea sa continue procesul impotriva mamei ei. Chiar daca marioara zavoranu este internata in spital si asteapta o interventie chirurgicala , sotia lui Pepe spune ca e vorba doar de complicatii in urma unei operatii estetice .

Internata la Spitalul de Urgenta Floreasca, din Bucuresti, mama Oanei asteapta sa fie operata. Fiica ei crede insa ca e vorba doar de o alta incercare de a amana procesul in care Oana Zavoranu vrea sa obtina o parte importanta din averea tatalui ei.

Marioara a ajuns la spital pentru ca nu i-a reusit operatia de abdominoplastie pe care si-a facut-o. Ii transmit mamei mele sa fie prezenta azi la Curtea de Apel, unde se judeca un nou episod din procesul pentru averea de care m-a deposedat. Daca se simte rau, e pentru ca nu i-a reusit operatia de scoatere a surplusului de grasime acumulat. Pe mine nu ma poate prosti. Sa lase operatiile si sa vina la proces. O sa-i iau absolut tot. Din pacate, de nesimtire, prostie si hotie nu te poate opera nimeni”, a declarat Oana Zavoranu, citata de Libertatea.ro.

Marioara Zavoranu sustine insa ca nu e vorba de operatii estetice, ci de o interventie chirurgicala complicata.

“In mintea ei am facut abdominoplastie. Nu eu sunt cea care si-a marit sanii si si-a rotunjit fesele. Nu pot nici sa mai merg. Ea si cu Pepe nu au bani, asteapta sa mor, ca sa profite de pe urma mea”, a raspuns Marioara Zavoranu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare