Vedete din Romania

#Oana Zavoranu criminala #Oana Zavoranu pact cu diavolul #oana zavoranu

Oana Zavoranu, declaratii cutremuratoare! A incercat sa-si ucida sotul

In cadrul unei emisiuni televizate Oana Zavoranu a facut declaratii cutremuratoare despre trecutul ei. Aceasta a trecut printr-o perioada foarte dificila si a fost la un pas de a-si injunghia sotul cu un cutit.

 

Aceasta sustine incepuse sa auda voci si acestea ar fi fost cauza pentru care a incercat sa-si omoare sotul. Mai mult, aceasta sustine si ca ar fi facut pact cu Diavolul.

"Am avut un derapaj si mi-am indus ca sunt fata lui Lucifer ca nu ma intelegea nici mama, nimeni. Am dat toate icoanele, pe stilul lui Lucifer, fiul izgonit. Casa mea era neagra. Mi-a fost greu, eu traiam in acea intunecime, am facut pactul cu Diavolul, mi-am scris numele cu sange, am crezut ca m-a abandonat Dumnezeu. M-am dus de urgenta la spital ca imi era rau. M-a bufnit plansul in timp ce ma imbracau. Cand ma bagau in ambulanta am zis Doamne, iarta-ma pentru ce am facut. Am promis ca schimb toata casa. Eram satanista, nu faceam sacrificii de animale pentru ca sunt iubitoare. M-am autodistrus, stiu ce inseamna sa auzi voci. Era sa il omor pe Alex, m-am uitat pe camerele de supraveghere, ma plimbam cu cutitul prin casa, nu stiam ce e cu mine. Eram o persoana posedata, a doua zi nu imi aduceam aminte nimic. Moartea lui Marty m-a devastat.", a declarat Oana Zavoranu la Rai Da' Buni, de la Antena Stars.

Sursa foto: b1.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare