Vedete din Romania

#oana zavoranu #declaratii oana zavoranu #pepe #mama oana zavoranu

Oana Zavoranu face dezvaluiri socante: "Pepe isi dorea ca mama sa moara"

Oana Zavoranu este din ce in ce mai hotarata sa-i desfiinteze credibilitatea fostului sot si face tot felul de dezvaluiri despre acesta.

Astfel, bruneta a declarat pentru ziarul Ring ca Pepe a fost cel care a facut-o sa se certe cu mama sa, Marioara Zavoranu, deoarece cantaretul isi dorea sa puna mana pe averea acesteia.

Mai mult decat atat, Oana sustine ca barbatul care i-a fost alaturi opt ani din viata a fost cel care a cautat avocatii pentru a-i lua averea Marioarei Zavoranu.

"Spune despre mine ca-mi doream sa moara mama, dar cea mai mare dorinta a lui era sa moara mama si sa-i ia averea. De fapt, el s-a agitat sa caute avocati sa-i luam averea. Toti avocatii vor spune ca au fost contactati de el in vederea antamarii in procesul cu mama", a declarat Oana Zavoranu pentru publicatia Ring.

Fosta sotie a lui Pepe marturiseste ca nu isi va gasi linistea pana ce nu-l va vedea pe acesta dupa gratii, mai ales ca artistul este invinuit intr-un proces a carui victima a cazut avocatul Andrei Condoianis.

Sursa foto: tabu.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare