Vedete din Romania

#scandal oana zavoranu #moden #oana zavoranu #adriana bahmuteanu #scandal oana zavoranu si adriana bahmuteanu

Oana Zavoranu ii plateste politele Adrianei Bahmuteanu: "Se intoarce roata"

Oana Zavoranu nu a putut trece peste faptul ca Adriana Bahmuteanu a atacat-o dupa divortul cu Pepe si i-a oferit sfaturi in public. Astfel, bruneta a tinut sa sublinieze ca roata vietii se intoarce, iar sotia lui Silviu Prigoana va experimenta pe propria-i piele efectele unui divort.

"Fiecare va trebui sa se gandeasca foarte bine inainte de a vorbi despre mine si de a-mi da sfaturi necerute. Nu stii niciodata cum se intoarce roata si cum ajungi tu, Bahmuteanco, sa faci turul emisiunilor TV pentru a-ti improsca sotul cu noroi si a face din asta o panarama nationala, povestind cum te batea Prigoana, ce viata chinuita aveai cu el, ce casnicie grea aveai cu el, cand acum doua luni, fara sa iti zic sau sa iti fac ceva, ai simtit nevoia de a ma umili, vezi Doamne, public, ca nu trebuie sa ma mai agat de Pascu. Cine naiba se mai agata, eu l-am lasat!", a declarat Oana Zavoranu pentru publicatia CanCan.

Fosta sotie a lui Pepe refuza sa se impace cu Adriana Bahmuteanu, mai ales ca, in opinia sa, jurnalista este o persoana ipocrita, plina de rautate.

Foto: imdb.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare