Vedete din Romania

Oana Zavoranu in negocieri cu TVR si Intact

Trustul Intact si TVR-ul si-au manifestat intentia de a produce serialul “ Razbunarea Oanei”, inspirat din viata Oanei Zavoranu. De asemenea, artista se afla in negocieri, pentru o emisiune, cu Antena 1, dar si cu Antena 2, povesteste Ziarul.


Desi Oana Zavoranu este dispusa sa investeasca oricat pentru ca filmul insirat din viata sa sa iasa asa cum si-a dorit, mai multe posturi tv si-au manifestat intentia de a-l finanta . Trustul Intact si TVR-ul sunt dispuse sa produca “Razbunarea Oanei”.

Artista a marturisit ca nu a intrerupt negocierile cu televiziunile importante care au contactat-o, desi Prima TV ii ceruse acest lucru.

 

“Puteam sa cad in plasa, dar am fost mai desteapta decat ei. Nu as fi renuntat niciodata la negocierile cu cele mai importante posturi. Am pastrat legaturile cu TVR-ul, si sunt in negocieri si cu Antena”.

Oana a adaugat ca nu este in nici un fel deranjata de intreruperea negocierilor cu Prima: “Nu ma deranjeaza incetarea negocierilor cu Prima. Dumnezeu a vrut sa fac serialul la o alta televiziune, lider pe piata.

Prezenta Oanei joi seara, la “Show-ul pacatos” al lui Capatos, i-a adus prezentatorului Antenei 1 un record de audienta. In pauza publicitara, acesta a fost sunat de nu mai putin de cinci ori de Serban Huidu , care i-a reprosat ca “joaca in off-said”.

Tot ieri, Oana a fost invitata si la “Rai da’ buni”, emisiune moderata de Mihai Morar . Simtindu-se atacata chiar de prezentator, si neuitand comentariile rautacioase ale acestuia, din trecut, artista i-a spus, in direct, parerea sa despre el. La un moment dat, Morar a vrut sa iasa din emisiune.

 

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare