Vedete din Romania

#copil #sarcina #oana zavoranu

Oana Zavoranu insarcinata?

Oana Zavoranu va deveni mamica…sau cel putin asta reiese din declaratiile date de sotul ei, Pepe .

Abordat de paparazzi Cancan, pe cand se intorcea de la o terasa unde petrecuse, cantaretul a dat de inteles ca da, el si Oana vor fi parinti cat de curand.

Reporterii de la Cancan l-au intrebat pe Pepe daca Oana a ramas insarcinata. “S-ar putea”, a fost raspunsul dat de cantaret. Pe fata lui i se citea insa bucuria si nerabdarea de a deveni tatic.

De altfel, daca aceasta veste se dovedeste a fi adevarata, Pepe ar avea toate motivele sa fie in culmea fericirii. Pentru el, un mostenitor presupune implinirea celei mai arzatoare dorinte . In ultimii ani, Pepe i-a tot cerut Oanei sa aibe un copil impreuna, insa execentrica vedeta a refuzat de fiecare data, pretextand ca nu este momentul.

La un moment dat, Oana chiar se amuza pe tema spunand ca daca nu se decide odata sa-i faca un copil, Pepe o va da afara din casa.
Nu a fost cazul insa, caci artista s-a hotarat sa devina mama. Si pana la urma e de inteles, atat ea cat si Pepe au cariere de success, o situatie materiala buna, de ce nu ar vrea sa devina parinti?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului