Vedete din Romania

# Oana Zavoranu donatii haine # Oana Zavoranu haine #oana zavoranu

VIDEO Oana Zavoranu isi doneaza hainele, in valoare de 200.000 de euro!

UPDATE Sute de oameni s-au strans in fata casei Oanei zavoranu inca de la ora 6. Un barbat a intocmit o lista de ordine, astfel ca pana la ora 12.00 se inscrisesera deja 200 de insi. Majoritatea femei cu varste cuprinse intre 17 si 65 de ani.

Oana Zavoranu a postat in urma cu o ora un mesaj pentru cele care de-abia asteapta sa-i imbrace hainele!  

Oana Zavoranu a hotarat sa faca acest lucru pentru ca vrea sa faca o fapta buna inainte de Sarbatori si vrea sa dea de pomana pentru parintii sai.

Oana Zavoranu are de dat gratuit 1.500 de piese vestimentare de la branduri celebre, in valoare de 200.000 de euro. Doamnele interesate de hainele Oanei Zavoranu sunt asteptate miercuri, 29 noiembrie, pe Calea Dorobantilor nr. 112.

Singura conditie in acest sens, aceea ca persoanele care vin sa poata trece printr-un carton cu silueta sa pentru a arata ca pot purta hainele oferite de aceasta.

“Sunt lucruri pe care nu le-am purtat niciodata sau de doua ori. Nu-mi bat joc cand ii dau ceva unui om. Sunt multe lucruri luate inainte sa moara mama, ca ea ma certa ca dau banii pe carpite. E moca, dar nu ca la mocangioaice, e o diferenta. Se va intampla maine, miercuri, orele 15.00, pe Calea Dorobantilor, nr.112, la un apartament pe care l-am inchiriat pentru haine pentru ca nu mai aveam unde sa le pun.

Important este ca oamenii trebuie sa fie rationali. Singura conditie este ca vrem sa facem din carton silueta mea si la intrare doamnele si domnisoarele vor trebui sa treaca prin acel carton.
Vreau sa fie toata lumea multumita. Eu port small si extra small, putine haine sunt marimea M, iar la incaltaminte port 37 jumatate, 38”, a anuntat Oana Zavoranu, in emisiunea “Xtra Night Show”. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare