Vedete din Romania

#prof Ionel Sinescu #deces Marioara Zavoranu #vedete intern #oana zavoranu #showbiz

Oana Zavoranu l-a scos din sarite pe profesorul Sinescu de la Fundeni!

Medicul care a ingrijit-o pe Marioara Zavoranu pana in ultima clipa, prof. dr Ioanel Sinescu, seful clinicii de Dializa si Transplant Renal de la Spitatul Fundeni, este tinta atacurilor Oanei Zavoranu de aproximativ doua luni. Cel mai bun chirurg renal pe care-l avem la ora actuala a rupt astazi tacerea.

Oana Zavoranu a inceput seria atacurilor asupra personalului medical din cadrul Spitalul Fundeni din Capitala, unde Marioara Zavoranu fusese internata o lunga perioada de vreme, la doar trei zile dupa decesul mamei sale.

„Medicii nu mi-au spus cat de grava a fost mama. Profesorul Snescu nu mi-a bagat in pamant un parinte, ci acum doi. Acelasi profesor Sinescu a spus ca este apta sa iasa din spital si ca avea nevoie de un insotitor pe viata. Profesorul Sinescu a asigurat-o ca poate sa iasa de Paste acasa si a permis numai unui post de televiziune sa mearga la mama... Ce nu stie lumea este ca acest spital a refuzat orice legatura cu mine, in permanenta. Una din doctorite m-a asigurat ca este salvata si totul a trecut”, s-a destainuit Oana Zavoranu lui Dan Capatos la doar cateva zile dupa decesul mamei.
Dupa alte cateva zile, acuzele vedetei vizavi de personalul spitalului au continuat. De data aceasta, Oana Zavoranu sustine Oana sustine cu tarie ca menajerele sau personalul medical al spitalului Fundeni au sustras bijuteriile femeii de afaceri in perioada in care aceasta era in agonie, conform cancan.ro.

Profesorul Sinescu a declarat atunci ca o da in judecata:

"Nicio clipa in cele 90 de zile cat a stat internata nu m-am uitat la ce bijuterii are pe dansa. Ca medic nu ma intereseaza acest aspect. Eu am facut tot posibilul sa o salvez pe doamna Zavoranu, iar la un moment dat am fost pe drumul cel bun. Insa nu suntem forte divine, am facut ceea ce era omeneste posibil. Ma deranjeaza foarte tare declaratiile facute de Oana Zavoranu, cum ca personalul medical ar fi furat lucrurile mamei sale. Doamna Zavoranu nu a fost nicio clipa singura in salon, mereu a fost insotita de una dintre menajerele sale. Astfel, nici un angajat al spitalului nu ar fi putut sa ii ia lucrurile. Daca Oana nu termina cu aceste afirmatii lipsite de sens, am sa ma vad nevoit sa o actionez in judecata", a declarat profesorul Ioanel Sinescu.

Astazi, medicul a continuat seria declaratiilor: “Ea vorbeste?!!! Oana nu stie despre ce este vorba si in ce stadiu a venit mama ei la spital. Stiti ca daca doamna Zavoranu ajungea cu 30 de minune mai tarziu, murea la camera de garda?! Cum sa comentezi spusele unui om care si-a dorit moartea mamei, iar pe de alta parte se bate cu pumnul in piept si spune ca noi nu am fi ingrijit-o?! Ea nici nu a trecut pe la spital sa o vada, dar isi da cu parerea. Am facut tot ceea ce a tinut de noi si nu avem ce sa ne reprosam. Niciunul, incepand cu primul medic si pana la ultima infirmiera care s-a ocupat de doamna Zavoranu”, a declarat medicul pentru wowbiz.ro.

Sursa foto: jurnalul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare