Vedete din Romania

#oana zavoranu #marioara zavoranu #apartament

Oana Zavoranu: "Mama mi-a sechestrat bunica si o lasa sa moara de foame"

Oana Zavoranu isi acuza mama ca o maltrateaza pe ei, Euftimia Zavoranu, dupa ce i-a luat apartamentul.

Sotia lui Pepe a un nou atac la adresa mamei sale. Oana sustine ca Marioara Zavoranu a sechestrat-o pe bunica ei si nu o hraneste corespunzator.

"De ce mi-era frica nu am scapat. Dupa ce mi-a luat banii si nu vrea sa-mi dea drepturile care mi se cuvin din mostenirea pe care am primit-o de la tatal meu, acum mama profita si de bunica mea. A prostit-o pe mama tatalui meu ca sa-i ia casa. Bunica nu mai locuieste in apartamentul sau, pe care Marioara l-a renovat deja. Nu stiu unde o pot gasi, probabil e la Afumati , nemancata si nebauta. Vecinii mi-au spus ca o tine intr-o camaruta si ca o scoate uneori pe terasa, ca pe un prizonier ", a declarat Oana pentru Libertatea.

Vedeta a cerut deschiderea unei anchete la Directia de asistenta sociala, serviciul Protectie batrani, pentru a se asigura ca bunica ei traieste in conditii bune.

"Probabil, interesul ei e ca bunica sa moara mai repede, sa scape de ea. Oricum nu mi se pare normal ca mama mi-a sechestrat bunica si o lasa sa moara de foame. Am sesizat autoritatile si sper ca acestea vor face in acest caz", a mai spus Zavo.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului