Vedete din Romania

#oana zavoranu #marioara zavoranu #gabriela cristea

Oana Zavoranu: "Marioarei nu-i pasa daca mai traiesc"

Criticata dur de apropiati si de admiratori pentru ca nu si-a vizitat mama bolnava la spital si nici nu da semne ca ar vrea sa participe astazi la inmormantarea acesteia, Gabriela Cristea e inteleasa in schimb de una dintre fostele sale colege de la Kanal D. Oana Zavoranu, aflata si ea in conflict cu mama ei, Marioara , considera ca un copil sanatos la cap care se intoarce impotriva parintilor o face dintr-un motiv extrem de grav.

„Numai Dumnezeu este in stare sa ierte. Doar El are capacitatea si dreptul de a ierta. Noi, oamenii, suntem pacatosi, si chiar daca spunem din gura ca iertam pe cineva, gandindu-ne ca asa da bine sa spui, poate ca in sufletul nostru nu iertam niciodata. Mie nu-mi plac ipocriziile”, a declarat, pentru „ring”, Oana Zavoranu.

„Doar cei implicati stiu ce s-a intamplat”

Cu toate ca s-au facut diverse comparatii intre cazul Gabrielei Cristea si al sau, Oana Zavoranu apreciaza ca spetele sunt diferite, avand putine puncte comune: „Este foarte usor sa judeci de pe margine si sa-ti dai cu parerea. Niciodata, nimeni, in afara de cei implicati in povestea respectiva, nu poate sti ce s-a intamplat intr-adevar. Din propria mea experienta, spun ca, niciodata, un copil – pentru ca sunt un copil si nu pot vorbi inca prin prisma unei mame – nu poate sa se intoarca impotriva parintelui decat daca are un motiv extrem de intemeiat, de just si de grav. Ma refer la un copil intreg la minte, crescut normal. La fel cum si un parinte sanatos la cap nu poate fi impotriva copilului sau decat daca acesta este un nenorocit, un bataus, un scandalagiu , un criminal, un pierde-vara, un drogat etc.”.

„Nu a trimis nici macar un SMS”

Intrebata daca si-ar schimba atitudinea fata de Marioara in cazul in care aceasta ar anunta-o ca e foarte grav bolnava si mai are putin de trait, Oana Zavoranu a tinut sa relateze un episod-cheie din care fiecare sa deduca raspunsul... „Anul trecut, chiar de ziua mea (16 iunie – n.r.), mi-a fost rau din cauza stresului si am ajuns la urgenta. Nici vorba de balivernele aparute prin presa ca as fi vrut sa ma sinucid. Sunt ultima persoana care ar putea face asta. Nu sunt genul si nici n-am de ce, slava Domnului! Am motive multe si frumoase sa fiu in viata. Au scris toate ziarele ca am ajuns la urgenta, m-a sunat toata lumea sa vada daca ma simt bine, inclusiv oameni la care nu ma gandeam, dar Marioara cred ca a pierdut numarul meu de telefon in ziua aceea... Vezi in ziare si la televizor ca a ajuns la urgenta copilul tau - motivul deja conteaza prea putin. Oare n-ar fi fost normal sa-mi dea macar un telefon?! Daca nu voia sa ma sune pe mine, putea sa-l sune macar pe Pepe. Sau macar un mesaj... Nu, nimic!”.

„Lumea tinde sa blameze doar copilul”

Sotia lui Pepe este intrigata si de prejudecatile autohtone legate de relatia copil–parinti. „Lumea tinde de obicei sa blameze copilul. Copilul e de vina, copilul trebuie sa dea parintelui... Sunt de acord, dar si parintele trebuie sa faca asta pentru copil. Faza cu «Eu te-am facut, eu te omor» mi se pare un balcanism patetic, jenant si comunist. Intr-o tara civilizata nu exista asa ceva. In SUA n-am auzit asa ceva. Acolo, copilul are drepturi egale cu parintele!”, declara vedeta.

„Intrebati-o pe Marioara daca ea ar veni la inmormantarea mea si apoi va spun si eu! Cred ca va va surprinde raspunsul ei!”, Oana Zavoranu

„Mi se pare OK abordarea Gabrielei Cristea ca problemele ei de familie sa nu apara in presa. As fi vrut sa procedez la fel, insa in cazul meu nu s-a putut.”. Oana Zavoranu

Si-a gasit „mama” la Tele 7abc

Gabriela Cristea a cunoscut-o pe Paula Craciunescu la inceputurile carierei sale de la Tele 7abc si a considerat-o ani de zile drept a doua ei „mama”. Paula a dezvaluit la „Acces Direct” ca vedeta simtea lipsa mamei: „Gabriela venea la mine, manca la mine in casa... Dupa ce s-a despartit de primul ei iubit, a plecat de la el si s-a trezit cu lucrurile in strada. De ce parintii ei nu s-au gandit atunci unde sta?!”.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului