Vedete din Romania

#marturisiri dureroase #oana zavoranu

Oana Zavoranu, marturisiri dureroase. Ce a spus despre mama ei

Invitata in cadrul podcastului Acasa la Maruta, Oana Zavoranu a vorbit deschis despre viata ei. Pe langa subiecte sensibile din viata ei, precum casnicia cu Pepe sau cele trei avorturi pe care le-a facut, Oana a vorbit si despre moartea mamei sale, cu care nu a vorbit ani buni, pana in momentul in care acesta s-a imbolnavit rau. 

 

„M-au acuzat atunci ca am bagat-o in mormant pe mama! Nici vorba de bagat in pamant. Diagnosticul mamei cand a murit a fost de insuficienta renala si septicemie. Nu a facut accident vascular sau infarct din cauza ca s-a certat cu mine inainte sa moara. Nu am nimic sa-mi reprosez.Am linistea sufleteasca ca am mers totusi la ea la spital inainte sa moara. M-au chemat sa vin la spital la mama sa ne impacam. Eu am iesit din camera nervoasa. Ne-am certat si atunci, am aruncat lavaliera si am iesit din camera. S-a terminat prost. A fost ultimul moment cand am vazut-o pe mama in viata. Ne-am certat atunci in direct la tv, iar la o saptamana a murit”, a povestit Oana, la podcastul lui Catalin Maruta.

Oana Zavoranu a marturisit ca motivul real de la care a pornit scandalul dintre ea si mama ei a inceput de la bani.

"Scandalul dintre noi a inceput de la bani, era strangareata mama. Te intelegeai cu ea pana la bani. Bani sunt ochii dracului. Daca ar fi sa dau timpul inapoi nu as mai semna actul din 2000, cand i-am dat banii mei. Atunci m-a pus sa semnez o foaie in care ii cedam ei actiunile mele, care reprezentau 75 la suta din firma, deci vorbim de milioane de euro.

Ca sa-mi zica mai tarziu: N-am sa uit cand i-am cerut 350 de euro pentru o alarma la masina si m-a trimis sa-i cer bani lui Pepe. A zis:

Am castigat chiar zilele trecute procesul cu Luis Lazarus, care m-a facut facut asasina. Toti ziceau atunci la moartea mamei ca eu am bagat-o in pamant. L-am dat in judecata si instanta a dovedit ca eu am avut dreptate. Acum Lazarus trebuie sa-mi dea 15.000 de euro!”, a completat frumoasa bruneta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului