Vedete din Romania

#spital #insarcinata #divort #pepe #oana zavoranu #avort spontan

Oana Zavoranu nu este insarcinata

Medicii de la Spitalul CF 2 Bucuresti, unde se afla internata Oana Zavoranu, au anuntat, luni, ca nu exista semne clinice sau paraclinice care sa certifice faptul ca aceasta este insarcinata.

Doctorul Eugen Tanase de la spitalul CF2  a declarat pentru emisiunea Acces Direct de la Antena 1 ca starea Oanei Zavoranu este precara, dar se afla sub o permanenta supraveghere, administrandu-i-se antibiotice, antiiflamatoare si  substante nutritive pentru a o hrani.

El a precizat ca in cazul in care hemoragia Oanei nu se va opri, aceasta va fi supusa unei interventii chirurgicale.

Doctorul Tanase a sustinut ca in acest moment moment nu exista o sarcina, insa nu a exclus ipoteza unui avort spontan , in conditiile in care hemoragia Oanei dureaza de mai bine de o saptamana. 

La randul sau, Pepe a declarat in cadrul emisiunii Happy Hour ca ii pare rau ca Oana este bolnava: "Oana se simte rau. Imi pare rau ca e bolnava. Nu am fost la ea, pentru ca am inteles ca este tudy acolo. As fi vrut sa vad o poza cu el, pentru ca eu stiam ca el e in vacanta".

Cantaretul este insa ferm convins ca sotia lui nu a fost insarcinata si nici nu a avut un avort spontan"Va spun eu ca nu era vorba de nicio sarcina si de niciun avort spontan".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului