Vedete din Romania

#divort #pepe #oana zavoranu #oana roman

Oana Zavoranu: "Oana Roman avea bucurii ascunse la Pepe"

Oana Zavoranu sustine ca Oana Roman ar fi fost interesata de Pepe. Vedeta a atacat-o pe fiica lui Petre Roman si legat de greutatea ei.

Oana Zavoranu continua dezvaluirile despre casnicia ei cu Pepe, in emisiunea lui Dan Capatos . Bruneta sustine ca Oana Roman era foarte interesata de sotul ei.

"Mergea la parintii lui acasa si statea pana seara tarziu, imi povestea mama lui Pepe. Oamenii se culcau si ea TOT acolo ramanea. Avea bucurii ascunse la Pepe. E liber, draga! Vrea sa te posede, nebuno!  Eu zic sa ia un film porno si sa se gandeasca la Pepe", a spus Oana Zavoranu la "Un show pacatos".

Oana Zavoranu nu s-a sfiit sa ii atace fizicul Oanei Roman , explicand ca Pepe nu ar putea sa o ridice in brate.

"Oana Roman e suparata doar cand se uita in oglinda si oglinda e si mai suparata pe ea! Ar fi un dezastru sa ai asa o gogoasa infuriata la usa, cand o chemi la masa trebuie sa gatesti un curcan numai pentru ea ca altfel o roade stomacelul. pepe nu o va putea ridica de jos de la mancarica", a mai spus sotia lui Pepe.

In aceeasi emisiune, Oana Zavoranu a raspuns celor care o acuza ca divortul este, de fapt, o farsa organizata pentru publicitate.

"Pot spune, cu siguranta, ca nu exista om mai sincer ca mine in showbiz. Niciodata n-as putea sa fac un pact cu fericirea mea si cu casnicia mea. Niciodata in viata asta, pentru toti banii din lume. Daca eu am facut o farsa, va dau voie sa nu mai urmariti nicio emisiune cu mine sau sa ma apostrofati pe strada. Cat poate sa dureze o farsa? Nu s-ar fi ajuns pana aici", a mai spus Oana in emisiunea lui Dan Capatos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare