Vedete din Romania

#teatru #stela popescu #gaitele #oana zavoranu

Oana Zavoranu paraseste cuibul "Gaitelor"

Oana Zavoranu a hotarat ca renunta la implicarea ei in productia " Gaitele ". Motivul supararii actritei este lipsa unui orar clar si intarzierile producatorilor cu care nu a semnat inca un contract.

Dupa negocierile initiale care au provocat un scandal intre actrite, Oana Zavoranu a decis ca proiectul este neserios si ca se va retrage acum, mai ales ca poarta negocieri avansate cu TVR pentru o emisiune de divertisment.

"Vineri i-am sunat si le-am spus ca, din punctul meu de vedere, toata povestea a picat. Nu ma mai intereseaza subiectul si punct. Este inadmisibil sa discuti o treaba inainte de sarbatori si sa fie aproape martie si sa realizezi ca nu s-a miscat nimic. In trei luni nu a existat nici macar jumatate de repetitie , desi acestea erau programate sa inceapa in a doua jumatate a lui ianuarie...", a declarat Oana pentru CanCan.

Toate clauzele contractuale ale Oanei au fost acceptate de producatori, dar contractul nu a fost semnat nici pana acum. Actrita este suparata de neseriozitatea lor fata de ea si considera intarzierea drept un semn al neprofesionalismului.

Repetitiile ar fi trebuit sa inceapa in a doua jumatate a lunii ianuarie si, la rugamintea Stelei Popescu, s-ar fi tinut chiar acasa la marea actrita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare