Vedete din Romania

#oana zavoranu #televiziune #emisiune

Oana Zavoranu refuza sa mai apara la TV

Oana Zavoranu e suparata pe oamenii de televiziune, despre care crede ca au profitat de eaOana Zavoranu a decis sa-si sisteze aparitiile la emisiunile live, in ciuda faptului ca, odata inceput sezonul, a primit o multime de invitatii de la mai multe posturi. Nici macar o oferta tentanta, pe care multe vedete ar fi acceptat-o, nu a determinat-o pe sotia lui Pepe sa-si schimbe hotararea.

“Intr-adevar, am fost contactata sa particip la o filmare. Mi s-a oferit o suma, eu am cerut mai mult, dorind sa evit participarea si crezand ca se vor incheia negocierile. Cu o mica exceptie, si anume suma exacta, ei fiind dispusi sa-mi dea 5.000 de euro , mi-au fost acceptate cerintele... Nu am fost refuzata din start, asa cum am crezut. Acum am inteles, din experienta, ca daca ceri bani, se poate...

Mi-am adus aminte ca in urma cu ceva timp am fost pusa intr-o situatie de telenovela... O personalitate importanta de la noi pleca de la o emisiune la care eu veneam, la Castel Film. Pe langa buletin si contract, a atasat si un bon de benzina, pentru a i se deconta 500 de lei. Atunci m-am mirat... Acum am inteles...”, a declarat Oana pentru Libertatea.

 ( citeste continuarea in Libertatea )
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare