Vedete din Romania

#marioara zavoranu #cearta #oana zavoranu

Oana Zavoranu s-a certat din nou cu mama ei

Impacarea dintre Oana Zavoranu si mama ei, Marioara Zavoranu, nu a durat decat o luna. Cele doua s-au certat din nou, motivul fiind acelasi: banii.

Libertatea.ro relateaza ca Oana nu a vrut sa renunte la procesul intentat Marioarei Zavoranu si a depus o noua plangere penala impotriva ei.

"Nu am mai vorbit cu Oana de o saptamana. Am ajuns sa comunicam prin intermediul menajerelor, atat de mult contez eu pentru ea. A vorbit cu mine cat timp a avut nevoie de niste bani. Sunt dezamagita , am crescut la piept o vipera . Pana cand nu se termina procesele si pana cand nu-mi vorbeste ca unei mame nu vreau sa mai aud de ea. Sunt bolnava si nu vreau sa mor", a declarat marioara zavoranu in cadrul emisiunii “Un Show Pacatos” de la Antena 1.

Oana Zavoranu neaga insa acest conflict, precizand ca recursul a fost facut inainte ca ea sa se impace cu Marioara Zavoranu.

"Mama este prost sfatuita. Eu am facut inainte de impacare recursul si acest lucru se poate verifica. Si daca as fi vrut ca acest penal sa nu mearga mai departe nu as fi avut cum. In momentul in care exista dovezi ca niste persoane pot fi acuzate de inselaciune , procurorul nu ar fi oprit procesul", a declarat Oana Zavoranu. Ea mai spus ca isi iubeste  mama si ca nu doreste sa ii faca rau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului