Vedete din Romania

#tudy #divort #pepe #oana zavoranu #partaj #externata

Oana Zavoranu s-a externat

Oana Zavoranu s-a externat, marti seara, din spitalul CF 2 din Capitala. Potrivit click.ro, vedeta a insistat sa plece din spital, chiar daca medicii nu i-au recomandat acest lucru.

Oana Zavoranu a recunoscut ca s-a neglijat si ca nu a avut grija de ea, asa cum ar fi trebuit sa aiba o femeie insarcinata : "Au avut de facut o gramada de analize pentru ca, marturisesc, nu am avut grija de mine asa cum trebuia. E drept ma neglijez. Insa, nu e adevarat ca nu mananc si ca sunt cam slaba",.

"Medicii mi-au spus ca am suferit un avort spontan , din cauza epuizarii, un avort pe care l-am dus pe picioare. Cred ca si gandurile rele indreptate asupra mea si asupra acestei sarcinii au fost de vina. Eu sunt genul de om care ia lucrurile asa cum sunt. Daca Dumnezeu vrea se intample lucrul acesta, eu il accept", a mai declarat Oana Zavoranu.

 

Pepe vrea partaj

 

Intre timp, Pepe a dat publicitatii mai multe fotografii cu Tudy , amantul Oanei, in care acesta apare in pielea goala .  Totodata, el anuntat in cadrul emisiunii Happy Hour ca de-acum incolo nu va mai prezenta nimic care sa o compromita pe Oana, nu va mai discuta despre acest subiect la nicio emisiune  si se va concentra pe partea de divort.

"Vreau sa-mi fac partajul cu Oana. Toata aceasta emisie o termin acum. Oamenii sa inteleaga ca nu vreau tot ce e cu sotia mea sa apara prin presa. Ce e cu Tudy, nu ma intereseaza. Nu ma intereseaza daca Oana s-a despartit de Tudy. Eu vreau doar partaj.”, a declarat Pepe.

“Unu, toate site-urile cu Oana i le dau ei. Doi, casele ei sunt casele ei. Nu vreau nimic de la ea. Trei, masina mea e a mea, pe societate. Masina ei, jumatate din masina aia e a mea. I-o ofer ca miroase a Tudy. Dar societatea aia a ei are datorie la mine vreo 50.000 de euro. Sa fie cadou de la mine. Ce am avut si ce am pierdut.”, a mai spus cantaretul.

“Cu jignirile mergem la proces, le iau banii si ii donez. Tot ce inseamna cumparat de mine pentru Oana, sa fie ale ei. Oana a fost nevasta mea si o respect. Acolo in suflet mai tin la ea. Pepe stie sa piarda dar sa si castige. Voi castiga in instanta. Am pierdut dragoste, aici stiu sa pierd.”, a adaugat Pepe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare