Vedete din Romania

#marioara #securitate #avere #oana zavoranu

Oana Zavoranu se lupta pentru averea Securitatii?

De ziua ei, Oana Zavoranu isi doreste drept "cadou" mostenirea.

Sansele vedetei de a intra in posesia averii pe care o are de primit, prin intermediul mamei sale, Marioara , de la Nelu Banicioiu (tatal natural) si Nicolae Zavoranu (tatal adoptiv) sunt puse insa sub semnul intrebarii de renumitul cafegiu-scriitor Gheorghe Florescu . "Iubirea Marioarei pentru Oana e imensa, dar daca ea nu poate sa-i dea bani sau altceva din aceasta avere inseamna ca pur si simplu aceasta nu apartine familiei Zavoranu", spune el.

Cafegiul are o explicatie ipotetica, ce-i drept, dar cu adevarat… socanta. "Marioara ar putea fi doar custodele unei averi a Securitatii, casiera din umbra a unor smecheri care, in secret, conduc Romania." Florescu mai dezvaluie ca unul dintre cei mai sus-pusi in aceasta ierarhie ar fi un fost sef de retea a securitatii externe a lui Ceausescu, al carui nume nu-l dezvaluie, atribuindu-i doar un nume de cod (inventat): "Agamescu". Acesta e unul dintre cei mai bogati si influenti oligarhi romani a carui prima sotie ar fi fost buna prietena cu Marioara.

"Marioara, omul Securitatii"

Florescu precizeaza: "Marioara, probabil, nu poate sa-i dea Oanei averea pentru ca ar putea fi sub juramant sau omul de incredere al Securitatii. Daca bunica Oanei Zavoranu (mama lui Nelu Banicioiu) a fost maior de securitate, nu vad de ce n-ar fi si formidabila doamna Marioara Zavoranu , alias `Marioara Kent`, cum ii spunea ilustrul sau sot, prietenul meu Nelu Banicioiu. Marioara si Nelu s-au casatorit la ordinul generalului Stamatoiu, numit de Ceausescu sef al UM `0`, responsabil de distribuirea curvelor (amazoanele Securitatii - n.r.) pe intregul teritoriu al Romaniei si nu numai. In curand, voi dezvalui in "ring" cine au fost amazoanele Securitatii, aflate si azi in pozitii-cheie. Probabil ca acelasi lucru s-a intamplat si in cazul lui Nicolae Zavoranu".

Mostenitorul o poate da de gol

Pe de alta parte, Florescu nu exclude total nici o avere "civila" a familiei Zavoranu: "Daca totusi averea a fost facuta de Nicolae Zavoranu, cred ca doamna Marioara ar putea sa-i lase o parte din aceasta daca Oana ii face un mostenitor. Daca nici in acest caz n-ar ceda, inseamna ca averea nu e a dumneaei".

"Sa-mi lase tatii in pace!"

Contactata de "ring", Oana Zavoranu s-a aratat revoltata de noile ipoteze ale cafegiului Florescu: "E jignitor fata de memoria tatilor mei, nu-i permit sa faca referiri la averea mea! Securitatea n-ar fi lasat bani pe mana nici unei persoane fizice sau juridice. In 1984, au luat si au bagat in buzunare si de la bunica, si de peste tot. Nicolae Zavoranu a fost membru de partid, dar nu si securist! Il sfatuiesc pe domnul Florescu sa nu mai bata campii si sa spuna lucruri pe care le poate si proba. Il avertizez pe aceasta cale ca, daca va continua, ma vad nevoita sa-l dau in judecata. Sa-mi lase tatii in pace!".

"Nu cumva sunt si eu securista si a uitat domnul Florescu?! Sau poate motanul meu, Marty, sau catelusa mea, Mimi, ei nu sunt securisti?!", Oana Zavoranu.

"Marioara sa sune la taxi!"

Cu ocazia aniversarii sale de azi, Oana prefera sa nu primeasca niciun telefon de la mama ei. "Nu vreau sa-mi stric buna dispozitie. Ar fi penibil sa ma sune dupa cate mi-a facut pana acum si in cate situatii delicate m-a pus. Sa-si salveze minutele sau... sa sune la taxi", a declarat vedeta pentru "ring".

37 de ani implineste astazi Oana Zavoranu. Ea va sarbatori in weekend.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare