Vedete din Romania

#cearta #oana zavoranu #costin marculescu

Oana Zavoranu si Costin Marculescu, cearta ca la usa cortului

Oana Zavoranu pare ca e in razboi cu toata lumea. Desi pana de curand era mandra de prietenia cu actorul Costin Marculescu, iata ca Oana a intors armele impotriva acestuia si se injura reciproc, ca la usa cortului.

Dupa ce Oana a declarat ca l-a luat pe costin marculescu din mila pe la emisiuni si ca l-a imbracat, acesta a ripostat: "Nu m-a luat ea din mila pe la emisiuni, pentru ca nu aveam nevoie, nu m-a imbracat ea, nu obisnuiesc sa port haine de dama."

"Daca mai continua razboiul, o sa spun mai multe. Si vreau sa-i transmit ca, din fericire, mai sunt locuri libere la Spitalul 9", a adaugat Marculescu.

"Jegos", " mincinos ", "infect" si "clovn" sunt doar cateva dintre apelativele pe care Oana Zavoranu le foloseste atunci cand vorbeste despre fostul sau prieten.

Costin Marculescu nu cedeaza nici el in fata atacului Zavorancei si sustine ca relatiile dintre ei s-au racit dupa divortul de Pepe. "Oana e o golanca, o curva. O femeie care isi insala sotul se numeste curva. Ea pentru o ... a renuntat la sot, familie, prieteni, la tot", a declarat acesta pentru Povestiri Adevarate , informeaza cotidianul Libertatea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare