Vedete din Romania

#bani #sua #pepe #oana zavoranu

Oana Zavoranu si Pepe au cheltuit doua miliarde in S.U.A.

De noua zile, Oana Zavoranu petrece pe taram american, alaturi de sotul ei, Pepe, cea mai frumoasa si mai costisitoare vacanta din viata ei.

Pentru a incheia anul cum se cuvine, pe 29 decembrie 2009, Oana si Pepe s-au luat frumusel de mana si au pornit intr-o vacanta de vis in America. Astfel, cazati la doar 10 minute de Hollywood, cei doi indragostiti se bucura din plin de cele mai luxoase restaurante, de un pat regal si multe altele.

"Este superb aici. Daca ar fi dupa mine nu m-as mai intoarce. Stam la 10 minute de Hollywood, la 5 minute de Beverly Hills si Bel Air, cele mai smechere cartiere unde stau celebritatile. Tot ce e mai frumos e aproape de mine", a povestit relaxata Oana pentru ziarul Click!.

Si tinand cont de faptul ca este femeie si shopping-ul este una dintre pasiunile ei, Oana nu a ratat nici cele mai fitoase magazine.

"Numai hotelul costa 700 de dolari pe noapte, dar merita. Mi-am cumparat o gramada de chestii printre care lenjerie, pantofi, bijuterii si genti . Totul e de vis", a mai explicat incantata vedeta.

Avand in vedere ca ambii poarta numele Sfantului Ion, cei doi au sarbatorit ieri evenimentul printr-o cina romantica la lumina lumanarilor si un pahar de sampanie. Oana este pur si simplu indragostita de America si spune ca, daca ar fi dupa ea, nu s-ar mai intoarce din aceasta vacanta.

Pe ce a dat Oana banii:

  • Doua genti Louis Vouitton - 6.000 $ 
  • Haine, bijuterii si pantofi de firma pentru - 10.000 $
  • Trei genti Chanel - 15.000 $
  • Lenjerie intima de la Victoria's Secret - 5.000 $

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare