Vedete din Romania

#oana zavoranu #simona sensual #scandal #tv

Oana Zavoranu si Simona Sensual, cat pe ce sa se ia la bataie

Oana Zavoranu si Simona Sensual au fost la un pas de bataie dupa ce prezentatoarea TV a dat-o afara pe blonda din platou.

Invitata la "Oana Zavoranu Show", Simona Sensual a pomenit ca are mai multe proiecte dar nu a vrut sa discute despre ele in detaliu. 

Sotia lui Pepe i-a spus blondei ca e mitomana si a dat-o afara din emisiune. Confruntarea a continuat in regia de emisie, unde Oana a urmarit-o pe Simona sa-i repete "sa o stearga".

"S-a ridicat amenintator la mine si, in acel moment, daca mai facea un pas o bateam de o snopeam. Am vrut sa o bat, dar eu sunt doamna si nu ma cobor la nivelul ei, ca si asa e saraca cu duhul. Daca ii dadeam o directa de dreapta ii zburau toate clemele din par", a povestit Oana pentru Libertatea.

Simona considera ca Oana are probleme de comportament , dar crede ca ea ar fi castigat daca s-ar fi ajuns la un conflict fizic.

"E nebuna ! Daca voiam ii rupeam capul, ii dadeam cateva de o omoram. Cred ca, la ea, totul se intampla din cauza varstei pentru ca nu suporta tinerele. Are un tupeu de mahala , nu inteleg de ce voia sa ma dea afara din studio", a explicat Simona.

 

 

 Simona Sensual vs Oana Zavoranu

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului