Vedete din Romania

Oana Zavoranu urca pe scena

Dupa ce a refuzat toate joburile pentru a canta la diverse spectacole, artista a fost convinsa de sotul sau, Pepe, sa accepte viitoarele oferte, avand in vedere cererile mari venite din partea organizatorilor si a fanilor, povesteste Ziarul. De la lansarea primului sau album, Mai buna ca niciodata, care cuprinde nu mai putin de zece piese, Oana Zavoranu a refuzat toate joburile, multe la numar, venite din partea organizatorilor de spectacole, desi sumele ce i se ofereau pentru a urca pe scena erau foarte tentante.

Razbunarea Oanei este prioritar

“Pentru mine, prioritar este serialul inspirat din viata mea. Am vrut ca acesta sa fie gata inca de anul trecut, dar se stie deja din ce motive nu a aparut telenovela. In curand, o sa ne apucam de treaba”, spune artista. Convinsa de Pepe, Oana s-a decis insa ca in viitorul apropiat sa dea curs si unora dintre multele cereri venite nu doar de la organizatorii de show-uri, ci si de la fani, de a canta in spectacole.

Isi face timp pentru scena

“O sa incerc sa-mi fac timp si pentru asta”, a marturisit artista. Este posibil ca Oana sa cante si in aceleasi locatii cu sotul sau, care este unul dintre artistii cei mai solicitati, dat fiind faptul ca acesta canta live, si face adevarate show-uri acolo unde este invitat. In plus, spre deosebire de alte multe cantarete, care au in repertoriu doar vreo trei melodii, Oana dispune de nu mai putin de zece piese, pe care le poate canta. Zilele acestea, ea va intra in studio pentru a inregistra o noua piesa, care va avea si un videoclip. “Trebuia sa inregistrez acum cateva zile, dar am fost racita. Vreau sa iasa bine”, a adaugat vedeta. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare