Vedete din Romania

#oana zavoranu #divort pepe oana zavoranu #scandal oana zavoranu

Oana Zavoranu vrea sa se razbune pe fostul sot

Scandalul dintre Oana Zavoranu si Pepe nu se va incheia curand, de vreme ce protagonistii nu inceteaza sa se jigneasca reciproc si sa scoata la iveala amanunte picante din viata lor de cuplu.

Dupa ce zilele trecute, Pepe a catalogat-o pe Oana ca fiind o femeie de moravuri usoare, aceasta s-a enervat atat de rau, incat i-a declarat artistului razboi pe fata.

"Cand termin cu el are doar trei variante: ori fuge din tara, ori se inchide in casa sau se sinucide", a declarat Oana Zavoranu in cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

Bruneta afirma ca declaratia cantaretului a aparut in contextul in care acesta nu are alte arme prin care sa o atace:

"E ofticat ca nu are filmulete cu mine si cu Tudy, ca nu ma droghez, ca nu beau, ca nu fumez, nu am nicin viciu. Ce poate sa spuna de mine?".

Totodata, Oana Zavoranu a povestit ca Pepe a fost un sot extrem de gelos, care avea adesea accese de furie si se manifesta prin violenta verbala fata de ea. Ea ii reproseaza fostului sot ca a renuntat la cateva proiecte actoricesti, din cauza ca el nu era de acord sa o vada in scenele fierbinti din filme.

Sursa foto:pixelulalbastru.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului