Vedete din Romania

#simona sensual #ogica #atac

Ogica o hartuieste pe Simona Sensual

Simona Sensual e atacata constant de celebrul jucator la loto, Stelian Ogica , deoarece refuza sa se impace cu fostul ei prieten Nicu Maharu , apropiat al lui Ogica.

Despartirea dintre Simona si Maharu s-a produs din cauza unei iesiri violente a lui, pentru care ea nu este dispusa sa il ierte. Acest lucru l-a deranjat pe Ogica, bun prieten cu Maharu, care a inceput sa sune la emisiunile la care ea este invitata pentru a o ataca verbal .

In emisiunea Adrianei Bahmuteanu de la Kanal D el a declarat ca Simona "a uitat ca Maharu a crescut-o de la 16 ani si ca a luat-o de pe strazi". Al doilea atac al lui Ogica s-a produs la Euforia, in timpul emisiunii realizate de Geta Voinea . El a intrat din nou in direct telefonic pentru a o critica pe blonda: "Tu nu ai nimic, nici macar bani sa-ti platesti chilotii de pe tine".
 
Simona refuza in continuare impacarea cu Nicu Maharu pentru ca nu poate ierta faptul ca a lovit-o. Deranjata de atacurile lui Ogica, ea a declarat pentru Cancan "Ogica are probleme serioase. El are stilul OTV, trebuie sa se bage in seama, daca nu e invitat."

 


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului