Vedete din Romania

Olivia Steer, insarcinata a doua oara

, sotia lui Andi Moisescu , este insarcinata pentru a doua oara si va naste, in luna septembrie, un baietel. Mama unui baietel in varsta de un an si sapte luni, Olivia asteapta cu nerabdare venirea pe lume a celui de-al doilea copil, relateaza Curentul.

Prezentatoarea emisiunii "Business Magazin" are deja un fiu in varsta de un an si sapte luni, David, si abia asteapta sa-i daruiasca acestuia un fratior.

"Sunt o norocoasa! Ideal, mi-am zis, ar fi sa fie tot baiat, ca legatura sa fie mai stransa si sa poata deveni cei mai buni prieteni", spune vedeta.

Preocupata de educatie

Olivia Steer este preocupata de educatia noului membru al familiei si il incanta cu acorduri de jazz si muzica clasica .

"Sunt la curent cu teoriile ce vorbesc de legatura stransa dintre muzica clasica si dezvoltarea inteligentei matematice la copii si mi se par de bun simt, asa ca o aplic!", a marturisit vedeta TV.

Cel mai incantat, insa, de venirea berzei este Andi Moisescu, care se pregateste sa devina tatic pentru a doua oara. Prezentatorul emisiunii " Apropo TV " a inceput deja sa-si faca planuri cu cei doi baieti ai sai, povesteste Cancan.

Tata incantat

"Gandul ca o sa fie tata de doi baieti il incanta peste poate. Are planuri pentru baieti pentru toate stagiunile viitoare la campionatele locale de rugby", a mai spus Olivia.

Ca si la prima nastere, vedeta isi doreste sa-si aduca baiatul pe lume la Maternitatea Medgidia.
Nu doar parintii sunt emotionati de evenimentul care se va produce in luna septembrie, ci si micul David.

"Stie ca mami are un bebe in burtica si, atunci cand vorbim de el, vine si se uita sub bluza de parca l-ar putea vedea si spune ca va merge cu el la tobogan si ii va imprumuta hainele lui. Stie destule la un an si sapte luni", spune Olivia Steer, precizand totodata ca inca nu au ales numele viitorului membru al familiei.

 

Foto: Gardianul


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului