Vedete din Romania

#Olivia Steer bebelusi #Sindromul Hemolitic Uremic #vedete intern #olivia steer #showbiz

Olivia Steer: “Legatura dintre vaccinuri si sindromul hemolitic-uremic”

Dupa ce Ministerul Agriculturii a anuntat ca bebelusii infectati cu bacteria E-coli s-au imbolnavit din cauza branzei de vaci proaspete, produsa de un agent local, Olivia Steer s-a infuriat la culme.

Vedeta, care nu este adepta vaccinurilor pentru copii, este inversunata ca autoritatile au scos in fata aceasta scuza.

“Declaratiile oficiale pe subiectul foarte grav al copiilor morti si otraviti de la Arges si Bacau (ba chiar si Arad) ar putea fi sursa nesfarsita de bancuri cu Radio Erevan, daca situatia nu ar fi atat de tragica. Copiii nu s-au imbolnavit nici din cauza portocalelor, nici din cauza laptelui praf, nici a apei sau - ultima gaselnita, jenanta si ea - a branzicii de vaci...

Orice pista pe care ministerul sanatatii si cel al agriculturii ne-au pus s-a dovedit penibila, total falsa si o pierdere de timp irecuperabila. Daca medicii (dintre cei cu care am avut discutii private) ar indrazni sa vorbeasca ar spune ca nici unul dintre produsele alimentare de pe lista rusinoasa a musmalizarii propuse de Cadariu, Rafila & gasca nu poate sa provoace brusc un simptom atat de grav si devastator ca cel hemolitic-uremic. Dar ca vaccinurile, pline de substante dintre cele mai toxice, cum sunt mercurul, aluminiul, formaldehida - pot! de altfel, exista studii stiintifice (nu putine) care fac legatura de cauzalitate intre anumite vaccinuri si sindromul amintit.
Doctorii care stiu toate astea si ar avea competenta sa vorbeasca public pe subiect sunt constant amenintati cu suspendarea licentei, daca nu se conformeaza propagandei oficiale - cum s-a vazut si in scandalul de anul trecut (epoca Banicioiu) privind controversatul proiect al vaccinarii cu japca.
Un plus, e bine de stiut ca e.coli este o bacterie prezenta atat la om, cat si la animale, care se dezvolta normal in tubul digestiv si nu produce daune, marea majoritate a tipurilor de e.coli fiind inofensive, contribuind chiar la formarea vitaminei K ( cu rol important in procesul de coagulare). Dar aceeasi bacterie e.coli poate deveni, din benefica, agresiva, atunci cand sistemul imunitar slabeste brusc sau e atacat chimic, cum se intimpla dupa vaccinare (cand apar si reactiile de aparare ca febra, varsaturile, eruptiile cutanate si asa mai departe).
Ca sa nu existe discutii, astea sunt concluziile mele, la care am ajuns citind declartii oficiale, studii stiintifice si vorbind in particular cu medici in care cred. ceea ce - Doamne, cat de mult! - iti doresc si tie!", a scris sotia lui Andi Moisescu pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare