Vedete din Romania

# olivia steer rujeola # olivia steer vaccinare #olivia steer

Olivia Steer, o noua teorie socanta: "Rujeola nu exista"

Fosta prezentatoare TV Olivia Steer vine cu o noua afirmatie socanta. Sotia lui Andi Moisescu sustine ca rujeola nu exista.

Astfel, zilele trecute, fosta prezentatoare TV a reluat o decizie de anul trecut a tribunalului din Germania, care a facut multa valva la vremea respectiva. “Rujeola nu exista”, este concluzia desprinsa de multi din acea decizie a judecatorilor nemti, iar Olivia Steer crede ca a avut ca efect scaderea si mai mare a ratei vaccinarii.

“Dupa aproape cinci ani de lupta grea provaccinista,(…) rata vaccinarii impotriva rujeolei a ajuns sub 45%, la nivel de tara! E vorba de acea boala ce se credea ca ar fi provocata de un virus, dar a carui existenta nu a putut fi dovedita de nici un cercetator/biolog/virusolog/imunolog, in ciuda premiului de 100.000 euro pus in joc, de un biolog neamt. Drept pentru care, in lipsa oricaror probe stiintifice, Curtea Suprema din Germania a decretat ca "rujeola nu exista", iar ca vaccinarea s-a facut din "motive sinistre" “, este mesajul Oliviei Steer.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare