Vedete din Romania

#anevrism #operatie #elena carstea

Operatia Elenei Carstea a intarziat cu patru ore

Elena Carstea a fost supusa, ieri, unei interventii chirurgicale intr-o clinica din Florida, SUA. Operatia a inceput la ora 21.45, ora Romaniei.
 
Initial, operatia trebuia sa aiba loc la ora 18, insa din cauza unei urgente, a fost decalata cu aproape patru ore, potrivit realitatea.net. Cantareata urmeaza sa fie externata in cateva zile.

Constienta fiind de riscurile operatiei, Elena si-a facut cu o zi inainte testamentul. "Mi-am facut duminica testamentul, caci nu se stie ce se va intampla cu mine. Nu vreau sa imi iau fetitele la spital, desi ele stiu ce se intampla cu mine", a declarat aceasta pentru Pro TV.

Cantareata este programata la un nou consult peste sase luni. Tot atunci medicii vor stabili daca este nevoie ca interventia chirurgicala sa fie repetata. Elena Carstea (47 de ani) este stabilita de trei ani in Statele Unite si s-a casatorit in 2006 cu un avocat de origine americana. Ea are doua fetite infiate, Sanda si Adriana.

In iulie 2009 artista a fost diagnosticata cu anevrism cerebral . Anevrismul cerebral este o afectiune cerebrovasculara, in care peretele arterial este slabit si se dilata anormal. Anevrismul se poate sparge oricand, poate inunda creierul si duce la un accident vascular cerebral.
 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare