Vedete din Romania

#Ozana Barabancea operata #Ozana Barabancea operatii #operatii estetice #ozana barabancea # Ozana Barabancea slabit

Ozana Barabancea, pe masa de operatii: "Inca ma vad grasa"

Ozana Barabancea a slabit enorm in ultimul timp, insa nu se opreste aici. Mai mult, cantareata de opera apeleaza iar la bisturiu deoarece isi doreste sa arate din ce in ce mai bine.

Astfel, dupa operatia de micsorare a stomacului, in urma careia a slabit enorm, Ozana Barabancea a ajuns din nou pe masa de operatii. De aceasta data pentru a scapa de grasimea ramasa pe abdomen. Ozana isi doreste sa arate perfect dupa ce a slabit 40 de kilograme in urma acestei interventii. Cinci ore a stat artista pe masa de operatie, fiind asistata de cinci medici esteticieni si patru asistente medicale.

Soprana nu se opreste insa aici cu operatiile. Vedeta a suferit si o blefaroplastie, operatie prin care si-a ridicat pleoapele, si planuieste alte doua operatii estetice in viitorul apropiat, dupa cum sustine chiar ea:

"Eu mental inca ma vad grasa. A fost greu si acum. Au fost scoase 5 kilograme de grasime din zona abdomenului si a fost indepartata pielea care a ramas in urma operatiei de gastic sleeve. A fost un lifting circular, o provocare si pentru echipa de medici. Eu nu sunt o fitoasa. Vreau sa fiu sanatoasa, sa-mi pot sustine concertele pentru copiii si elevii mei. Urmeaza alte doua operatii. Vreau sa-mi ridic sanii si sa-mi retusez picioarele", a marturisit Ozana Barabancea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare