Vedete din Romania

#nicoleta luciu #slabit #julia jianu #diete slabit #vedete slabit #vedete intern #Ileana Badiu

Pana unde merg vedetele ca sa arate bine

Vedetele fac sacrificii imense pentru a arata bine in lumina reflectoarele si pentru a-si pastra siluetele la fel de zvelte si sexy ca odinioara. Nu se jeneaza sa apeleze la diete drastice, tratamente costisitoare sau remedii bizare pentru a se asigura ca trupul lor ramane suplu si tanar, in ciuda trecerii anilor, chiar daca uneori, aceste alegeri le pot pune sanatatea si chiar viata in pericol. Iata trei vedete care nu fac rabat de la nimic pentru a se mentine mereu tinere si frumoase!

Ileana Badiu

Desi este considerata una dintre cele mai frumoase si sexy femei din Romania, Ileana Badiu a declarat recent ca, pentru a arata astfel, a facut numeroase sacrificii, dar si greseli, care au costat-o in trecut sanatatea.

Vedeta a declarat recent in emisiunea "Wowbiz" de la Kanal D ca, de-a lungul timpului, a apelat la metode drastice de slabit, inclusiv pastile, insa ca pe masura ce a trecut timpul, si-a gasit echilibrul in dieta vegetariana si intr-un un regim de detoxifiere pe baza de lichide, pe care-l face in Turcia, la un pret destul de piperat. Cu toate acestea, vedeta spune ca "viata la dieta" nu este deloc usoara, fiind nevoita sa se abtina aproape tot timpul de la dulciuri, carbohidrati, dar nu si la painea proaspata, care este "pacatul culinar" in fata caruia cedeaza de fiecare data.

Nicoleta Luciu

Dupa doua nasteri la activ, dintre care una cu tripleti, Nicoleta Luciu a fost nevoita sa faca sacrificii imense pentru a reveni la silueta care a consacrat-o si a facut-o sa fie, in urma cu cativa ani, cea mai sexy vedeta din Romania. Dupa ce si-a refacut implanturile cu silicon si a recurs la o dieta drastica de slabire, vedeta s-a reintors in cabinetul chirurgului estetician pentru tratamente inovatoare de infrumusetare a pielii. Frumoasa vedeta face, in prezent, injectii cu aminoacizi pentru regenerarea faciala si tratamente cu laser, pentru care scoate din buzunar nu mai putin 1.200 de euro lunar.

Julia Jianu

Invitata la sfarsitul lunii noiembrie in emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, cantareata Julia Jianu a dezvaluit secretul cu care reuseste sa se mentina mereu in forma. Vedeta a declarat ca efortul de a-si pastra mereu silueta zvelta nu este lipsit de sacrificii. Una dintre cele mai drastice diete la care a apelat este o cura de detoxifiere bazata pe consumul unui cocktail din apa, lamaie, sirop de artar si pudra de ardei iute.





Sursa foto: Expresspress.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare