Vedete din Romania

#lalaband #gloria melu #america #romania

Paraseste Romania pentru a munci in America!

Gloria Melu, tanara cantareata care face parte din formatia Lalaband, pleaca in America. Aceasta doreste sa-si petreaca vacanta de vara cantand pentru romanii din California si vizitand locuri spectaculoase. Va face aceste lucruri insa, numai in timpul liber, deoarece in rest va fi ocupata cu alte activitati.

“Voi pleca la sfarsitul lunii iunie, dupa terminarea examenelor de la facultate, impreuna cu mai multi colegi, prin intermediul programului Work&Travel”, a declarat Gloria.

Gloria nu va fi la prima vizita pe continentul american. “Aveam doar sapte ani cand am fost prima data in America. Dupa atata timp, sunt foarte incantata sa ma intorc acolo. Mi-am planificat deja tot timpul liber asa ca nu vor lipsi din itinerarul meu Hollywood, San Francisco, Las Vegas si multe alte locuri minunate pe care abia astept sa le revad”, a spus tanara.

Pe langa munca, tanara cantareata le va si canta romanilor stabiliti in America. “Bunul meu prieten George Rotaru mi-a spus ca ma asteapta in America sa cantam impreuna pentru romanii de acolo. Abia astept sa imi petrec vacanta de vara pe coasta de Vest si sa le aduc aminte romanilor din California de muzica romaneasca. Imi voi petrece toata vacanta de vara lucrand, vizitand locuri spectaculoase si cantand”, a incheiat Gloria.

Gloria a lansat la sfarsitul lunii ianuarie primul ei clip solo, “Acelasi film”. in regia lui Michael Mircea, videoclipul a fost filmat pe parcursul a doua zile, pe terasa unui hotel si intr-o galerie de arta.

Urmareste aici videoclipul Gloria Melu – “Acelasi film”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului