Vedete din Romania

#madalina manole #ion manole #petru mircea

Parintii Madalinei Manole cer custodia nepotului

Parintii Madalinei Manole au deschis un proces la judecatoria Buftea , pentru custodia lui Petru Jr, fiul Madalinei Manole.

Daca pierde custodia fiului sau, Petru Mircea va ramane si fara mostenirea micutului, trei sferturi din averea Madalinei.

"Am depus actele pentru procesul de incredintare a minorului la Judecatoria Buftea. Asteptam citatia sa ne prezentam in instanta. Cat despre blonda, mai sunt niste cercetari de facut. Maine (azi - n.r.) veti afla mult mai multe. Treaba cu prietenia de familie noi am demontat-o de mult. Daca fata asta a fost prietena de familie, de ce nu a vazut-o nimeni in casa cu un buchet de flori sau cu un ursulet cand a nascut Madalina? Dar totusi nu stiu cum a scapat la intreaga presa ca fata mea umbla prin barurile din Otopeni cu aceasta prietena a sa?! Mai mare rusinea... Sunt minciuni ordinare! (...)

Pe de alta parte banuiesc ca e la Botosani copilul. Noi n-am mai vazut nepotelul, pe baiatul Madalinei, din ziua decesului. Atunci am pupat baiatul. (...) In ceea ce priveste dosarul de paternitate , probabil ca va fi ultimul, pentru ca vor fi mai multe procese", a declarat Ion Manole prin intermediul avocatului sau, Bogdan Barbuceanu, pentru ziarul Ring.

Potrivit legii, Petru Mircea nu poate instraina nimic din mostenirea lasata de Madalina fara acordul unui curator, care sa reprezeinte interesele lui Petru Jr.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului