Vedete din Romania

#paris hilton se marita #nunta paris hilton #nunta #paris hilton

Paris Hilton se pregateste de nunta. Cat de indragostita e mostenitoarea imperiului hotelier! Imagine sexy in bratele iubitului FOTO

Vedeta americana Paris Hilton (40 de ani), cea mai celebra mostenitoare a imperiului hotelier cu acelasi nume, e pregatita de cel mai important eveniment din viata ei, casatoria cu afaceristul Carter Reum.

Remarcata mai ales pentru viata mondena extrem de agitata, Paris Hilton este stra-stranepoata lui Conrad Hilton, cel care a infiintat lantul hotelier Hilton.

Dupa mai multe relatii esuate, marcate chiar de violenta fizica din partea partenerilor, frumoasa Paris si-a gasit linistea si fericirea in bratele lui Carter Reum. Starea de spirit a blondinei se poate vedea cel mai bine din ultima sa postare pe Instagram, prin care sarbatoreste 22 de luni de cand si-a cunoscut iubitul.

"Mai sunt cateva luni pana cand vom fi casatoriti", a mentionat starleta, care a fost ceruta de sotie la inceputul anului, intr-un cadru romantic, pe o insula privata. In continuarea mesajului, americanca i-a facut o frumoasa declaratie de dragoste logodnicului. "Te iubesc atat de mult", a incheiat ea.

Ca de obicei, Paris Hilton a pozat intr-o postura specifica, sexy si eleganta in acelasi timp, intr-o rochie albastra care i-a evidentiat silueta, dar si decolteul impresionant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare