Vedete din Romania

Patruleasa si-a luat rochie de mireasa de 12.000 euro

Vedeta de la Antena 1 a fost vazuta ridicandu-si comanda de la un magazin de profil de pe Calea Victoriei .

Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1 se pregateste de nunta. Desi planurile ei nu au fost trambitate, ramanand la stadiul de zvon, casatoria brunetei cu afaceristul Sabin Ivanof (medalion) este cat se poate de reala.

Altfel, ce motiv ar fi avut Patruleasa sa-si cumpere o rochie de mireasa ? Zilele trecute, Simona a fost vazuta intrand intr-un magazin de profil de pe Calea Victoriei . A iesit cateva zeci de minute mai tarziu cu o rochie de mireasa, pe care a indesat-o in graba intr-o geanta, de teama sa nu o "prinda" cineva asupra faptului implinit.

Fericita ca piesa, care, se pare, a costat 12.000 de euro, i s-a potrivit de minune si comanda i-a venit in timp util, stirista a plecat spre casa sa o ascunda de ochii viitorului sot. Din superstitie. Asadar, nu mai exista niciun dubiu asupra faptului ca Ivanof a cerut-o de sotie, Patruleasa a acceptat si, impreuna, au stabilit data nuntii .

Si este cat se poate de evident ca evenimentul va avea loc in aceasta vara. Desi au fost multi care s-au indoit de durabilitatea relatiei lor, cei doi si-au vazut de treaba, au trecut peste neintelegerile si certurile firesti intr-un cuplu, iar acum se indreapta catre altar.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului