Vedete din Romania

#Paula Chirila despartire #Paula Chirila divort #paula chirila

Paula Chirila a divortat in secret! “Incerc sa trec cum pot peste perioada asta”

La un an de zile de cand marturisea ca mariajul sau este pe butuci, Paula Chirila a divortat. Fosta prezentatoare a emisiunii ”Mireasa pentru fiul meu” a vorbit pentru prima oara despre aceasta perioada grea din viata sa!

Paula Chirila si Marius Aciu raman impreuna de Craciun, de dragul fiicei lor, Carla, a povestit vedeta intr-o emisiune TV.

 

„E adevarat. Pana la urma tot trebuia sa se afle. E adevarat. Drumurile noastre s-au despartit. am luat-o pe cai diferite, incercam sa ne gasim fiecare. Da, am divortat. Ne pare rau. am purtat o discutie fireasca si am ajuns la decizia asta comuna. E o decizie buna pentru amandoi. am tinut cumva ascuns, nu stiu cum s-a aflat, banuiesc ca au intuit. Da, sunt o femeie libera de vreo luna si ceva. Nu sunt genul care sa sune oamenii. Mereu am fost destul de discreta. Pana la urma tot se afla. Ma simt foarte confuza, incerc sa trec si sa ma afund in munca in perioada asta si incerc sa nu ma gandesc la nimic. Nu mai incerc sa imi fac planuri de viitori, ca nu sunt sigura nici de ziua de maine. Cred ca am invatat niste lectii foarte importante de viata si daca va fi cazul, le voi aplica intr-o alta relatie. Marius e o persoana minunata, am avut o casnicie frumoasa, de 12 ani, avem un copil frumos impreuna pe care incercam sa-l crestem echilibrat. si incerc sa trec cum pot peste perioada asta, mai ales ca sunt si sarbatorile. Craciunul sper sa-l petrecem impreuna. Suntem impreuna pentru Carla. Ne vedem aproape zilnic. incercam sa o facem sa nu simta ce se petrece intre noi, ne sfatuim in privinta ei. Suntem prinsi, sa zic asa”, a spus Paula Chirila.

 

 

Paula Chirila si Marius Aciu erau casatoriti din 2005 si au impreuna o fetita, pe nume Carla. Cei doi traiau la distanta, intrucat Marius traieste la Cluj.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului