Vedete din Romania

#hhc romania #concert caritabil #paula seling #caritate #hope and home for children

Paula Seling: "Nu ma gandesc sa schimb trecutul"

Prezenta suava si discreta in viata artistica din Romania, Paula Seling a iesit din prim planul showbizului romanesc marcat de cancanuri trecatoare. Insa cantareata nu sta deloc degeaba. Printre numeroase alte proiecte, pe 10 aprilie, Paula Seling va canta pe scena Ateneului Roman alaturi de Ansamblul Violoncellissimo in cadrul celei de-a patra editii a Hope Concert, eveniment organizat de Fundatia Hope and Homes for Children Romania in srpijinul copiilor fara o casa si o familie. Iata ce face Paula Seling acum, dupa cum povesteste chiar ea intr-un interviu acordat Acasa.ro:

Acasa.ro: Ce mai face Paula Seling? Profesional si personal?

Paula Seling: Face bine In plan personal imi continui studiile la Conservator, Sectia Compozitie Jazz, Muzica Usoara. Sunt in anul III. Profesional am multe planuri: doresc sa deschid o scoala de muzica pentru copii si tineri pentru ca imi doresc sa ajut artistii in devenire, sa le transmit din experienta mea.  Imi mai doresc sa lansez un nou single, impreuna cu un nou album. S-au strans deja mai multe piese si succesul pe care l-a avut albumul “Povesti de iarna”, lansat in decembrie, ma face sa cred ca sunt oameni interesati inca sa cumpere albume. Vreau sa scriu un album de cantece pentru copii. Recent, am asistat la cateva ore si am si predat la clasa a V-a (ca si examen la Pedagogie) si mi-a placut foarte mult. As vrea sa scriu niste cantece prin care sa-i fac pe copii sa isi doreasca sa descopere si sa invete muzica. 

Cum ai ajuns sa fii implicata in proiectul Hope and Homes for Children Romania?

Am fost invitata si am acceptat. Am mai colaborat si in trecut cu orchestra Violoncellissimo, condusa de Marin Cazacu, alaturi de care voi avea placerea sa cant si de aceasta data. Dumnealui cred ca m-a propus organizatorilor.

Crezi ca vedetele din Romania ar trebui sa se implice mai mult in astfel de proiecte?

Cred ca oricine ar trebui sa se implice in astfel de proiecte.  

Cat de dispusi sunt romanii si mai ales vedetele sa ajute dezinteresat?

Am observant ca la celelalte evenimente caritabile in care am fost implicata  interesul a crescut de la an la an, ceea ce ma face sa cred ca romanii sunt dispusi si isi doresc sa ajute. 

Te-ai gandit sa te muti din Romania vreodata? Unde si de ce?

Nu imi doresc sa ma mut din Romania. In schimb, imi doresc sa calatoresc cat mai mult si sa descopar locuri noi, inclusiv din Romania. In masura in care timpul imi permite, vreau sa continui un proiect pe care l-am inceput mai demult si anume sa inregistrez piese cantate pian-voce in locatii cat mai frumoase.

Daca ar fi sa schimbi ceva in trecutul tau, ce ai schimba?

Nu as schimba nimic. Nu ma gandesc sa schimb trecutul, ma gandesc sa fac lucrurile cat mai bine in prezent pentru a fi cat mai bine in viitor.

Cum vezi viitorul, apropiat si nu numai?

Imi doresc sa mi se mareasca familia si sper sa se intample acest lucru. In rest sper sa am timp sa duc la bun sfarsit toate proiectele pe care le-am inceput si altele pe care le am in cap.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare