Vedete din Romania

#cariera Vocea Romaniei #schimbari Vocea Romaniei #vocea romaniei #pavel bartos

Pavel Bartos: "A trebuit sa ma fac, poate, un pic mai destept”

Noua regula a concursului ”Vocea Romaniei”, conform careia antrenorii nu mai au voie sa se intoarca dupa terminarea piesei pentru a vedea concurentul, daca nu s-au intors in timpul prestatiei acestuia pentru a-l alege in echipa, il afecteaza si pe Pavel Bartos.

”Schimbarile pe mine m-au costat un pic! Pana acum sustineam foarte mult concurentii, indiferent de rezultat, e ca la „Romanii au talent", apreciez omul pentru ca a avut curajul sa vina. Ca sa i se implineasca un vis. Atunci, normal ca il sustin si stiu ce inseamna emotiile pentru cineva care urma pentru prima data sau a zecea oara pe scena. stiu si il incurajez. Dar acum a trebuit sa ma fac, poate, un pic mai destept. Desi Dumnezeu nu mi-a dat aceasta abilitate peste noapte, sa ma fac specialist in muzica. ii multumesc ca m-a lasat actor si ca ma tine inca actor. Acum exista aceasta regula ca daca juriul nu apasa pe buton pentru un anumit concurent, scaunele nu se mai intorc deloc, nici la finalul melodiei. Cumva, concurentul ramane, cum se zice la noi, bujbeu. „De ce? Nu mi se explica de ce? Ca inainte se intorceau", afirma simpaticul actor.

“Acum nu pot sa zic ca e mai bine sau mai rau, pentru mine era usor inainte cand antrenorii le explicau concurentilor de ce nu s-au intors. Acum munca mea se complica. Eu incerc sa le spun, „Domn'le, asa este formatul, ne supunem acestor reguli. incerc sa ii fac constienti ca poate nu a fost cea mai buna zi a lor... incerc sa ii determin sa recunoasca asta de la ei. Dar cel mai important lucru este sa nu se dea batuti. 80% cred ca sunt foarte buni. „Domn'le, n-a fost ziua ta, cariera ta continua indiferent de acest show". incerc sa ii fac sa inteleaga, „La anul poate va fi momentul". Pentru ca, am avut surpriza placuta de a avea concurenti care s-au intors a treia oara! si anul asta, nu spun cine, le-a iesit! si au zis: „Vezi? Nu m-am dat batut! Iti multumesc ca m-ai incurajat atunci! ". E important sa intalnesti, la un moment dat, acel om care sa-ti zica: „Mergi mai departe". Dar sa il intalnesti! Ma bucur sa fiu eu in momentul ala! Nu inseamna ca sunt cel mai bun batator de umar (n.r. - zambeste). Dar, stii cum e, macar am abilitatea, dupa zeci de ani de munca, sa stiu sa vorbesc cu un om”, a explicat Bartos, pentru Adevarul.

Pavel Bartos a marturisit, pentru aceeasi sursa, ca, inainte sa dea lovitura la Bucuresti, a facut naveta in mod repetat de la Satu Mare si a fost respins la 36 de castinguri.

Sursa foto: agenda.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare