Vedete din Romania

#divort #pepe #oana zavoranu

Pepe: "Daca stiam ca Oana e atat de buna la pat, nu mai plecam de acasa"

Pepe o acuza pe Oana Zavoranu ca i-a furat peste 61.000 de euro din seiful personal. Cantaretul spune ca este in posesia unor filme in care Oana face sex cu Tudor Ionescu (Tudy).

Sotul Oanei Zavoranu sustine ca, in noaptea in care Oana Zavoranu si-a luat lucrurile de acasa, au disparut si 61.000 de euro au disparut din seiful sau personal.

Prezent la "Happy Hour" (ProTV), Pepe a explicat ca, dupa plecarea Oanei, nu a mai gasit cheia seifului sau. Cand l-a spart a mai gasit inauntru doar o bancnota de 5 euro.

"Nu tineam maruntis in seif. Acea bancnota a fost pusa acolo. Mai erau bani ascunsi intr-o geaca de piele care a disparut si intr-un toc de ochelari pe care il tineam in noptiera. Erau lei si valuta. Oana nu stia de acesti bani, ca, daca stia, imediat o vedeam la shopping. Ca sa nu vad cine ce a carat, Oana a luat cu totul unitatea care inregistreaza imaginile transmise de camerele de supraveghere. Probabil are nevoie de bani pentru scutece", a declarat Pepe, citat de ZiarulRing.ro.

Sotul Oanei sustine ca are dovezi ca bruneta si-a inceput aventura cu tudy de Revelion si se afla si in posesia unor poze si filme cu cei doi in ipostaze intime.

"Am filmari, poze. Daca stiam ca Oana e atat de buna la pat, nu mai plecam de acasa. Am vazut o serie de chestii noi pe care le facea ea cu Tudy, pe care nu le-a incercat niciodata cu mine”, a mai spus Pepe.

Pepe si Oana Zavoranu se vor intalni in aceasta dimineata la Judecatoria Sectorului 3, la prima infatisare in divortul intentat de actrita. Termenul initial stabilit de magistrati a fost 5 octombrie, insa Pepe a cerut devansarea acestuia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare