Vedete din Romania

#copil plange #pepe # raluca pastrama #copil pepe #iubita lui pepe

Pepe isi doreste ca primul sau copil sa fie baiat

Pepe a dezvaluit ca si-ar dori ca primul sau copil sa fie un baietel, deoarece atunci cand va veni pe lume si o fetita aceasta va avea un frate mai mare, care o va proteja. Marturisirea lui Pepe a avut loc in cadrul emisiunii "CanCan Tv", de la Kanal D.

Din vara anului trecut cantaretul latino Pepe are o frumoasa relatie cu Raluca Pastrama , o tanara putin cunoscuta in peisajul monden al Capitalei. Chiar daca artistul si-a tinut povestea de iubire departe de ochii curiosilor, asta nu inseamna ca lucrurile nu au evoluat intre el si Raluca, astfel incat cei doi isi fac deja planuri de casatorie si de a avea impreuna un copil.

Desi in presa aparusera deja zvonuri potrivit carora Raluca Pastrama este insarcinata, Pepe a spus ca nu e nimic sigur. Totul este un pariu , ca jocul la loto, cand alegi cele sase numere, dar extragerea nu a fost facuta inca. Cantaretul a glumit pe seama subiectului si a marturisit ca asteapta rezultatul sa vada daca a castigat, deoarece atat el, cat si iubita sa isi doresc sa devina cat mai curand parinti.

Cantaretul, care a fost casatorit timp de 7 ani cu Oana Zavoranu si-a dorit intotdeauna o familie numeroasa, cu multi copii, iar acum pare sa fi gasit si persoana potrivita pentru indeplinirea acestei dorinte .

Sursa foto : e-joy.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului