Vedete din Romania

#pepe #relatie pepe #oana zavoranu #relatie oana zavoranu

Pepe si Oana, primii pasi spre o relatie decenta

Dupa mai bine de un an de la divort, Pepe si fosta sa sotie, Oana Zavoranu au reusit sa aiba un dialog civilizat, prin intermediul telefonului.

Oana Zavoranu, invitata de Capatos la emisiunea "Un show pacatos", a dorit sa-i transmita lui Pepe urarea "Casa de piatra", calcandu-si in acest fel pe orgoliu.

"Pepe, casa de piatra, iubire! Ionut Nicolae Pascu, Oana Zavoranu iti transmite casa de piatra. Eu consider ca am facut primul pas, orgolioasa fiind. Am incercat sa iti explic de dragul anilor petrecuti ca familie, ca nu e bine sa ne injuram", i-a declarat Oana Zavoranu lui Pepe.

Artistul latino nu s-a lasat impresionat prea mult de gestul Oanei si a subliniat ca ii accepta scuzele atat timp cat sunt sincere si li se adreseaza deopotriva Ralucai si bebelusului pe care il asteapta:

"Accept urarea. M-as bucura sa fie adevarata, eu nu pot sa am casa de piatra singur, ci doar cu familia mea. Pot sa ma fac ca ploua cand e vorba de Oana, dar nu pot sa construiesc o relatie cu ea".


Sursa foto : agenda.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare