Vedete din Romania

# pepe paste # pepe copii # raluca pastrama #pepe

Pepe si Raluca Pastrama, din nou impreuna de Pasti

Pepe si fosta lui sotie, Raluca Pastrama, au petrecut Pastele impreuna. Cei doi au divortat la inceputul acestui an, insa au o relatie apropiata de dragul celor doua fetite pe care le au de crescut. 

Cu ocazia sarbatorilor pascale, Pepe si Raluca au petrecut impreuna cu cele doua fetite si au postat pe retelele de socializare imagini in care apar zambitori si fericiti, chiar daca au pus punct mariajului lor. 

Cele doua fetite, Rosa si Maria, au fost extrem de incantate ca i-au avut alaturi pe ambii parinti in aceasta zi de sarbatoare. Raluca a marturisit recent ca divortul de Pepe era inevitabil si ca ani la rand a avut de suferit in ciuda eforturilor facute pentru a-si salva casnicia. 

“Au fost ani intregi in care am incercat amândoi. Nu a fost sa fie. Este cel mai bine sa nu te mai uiti inapoi. Doar sa inveti din ce a fost, sa nu mai repeti greseli, asta clar. Daca ai invatat, atunci da, poti merge inainte si poti progresa. Daca n-ai invatat si stai sa te uiti tot timpul in trecut si stai sa te gândesti ce-ar fi fost daca, atunci n-ai facut nimic. (…).Nu m-as fi gândit niciodata in viata mea ca o sa ajung sa divortam, dar consider ca e mai bine sa fim fericiti”, a declarat fosta sotie a lui Pepe.

Sursa foto: cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare