Vedete din Romania

#yasmine #relatie pepe #pepe #sarut

Pepe, suparat dupa si-a facut publica noua relatie. Raspuns acid cand a fost intrebat despre sarutul cu Yasmine

Pepe nu isi mai ascunde noua relatie cu make up artistul Yasmine. Cei doi s-au afisat impreuna pentru prima oara si chiar s-au sarutat patimas in vazul lumii. Nu le mai pasa de gurile rele si vor sa se iubeasca in liniste. Tocmai din acest motiv, Pepe s-a aratat foarte suparat ca acum este sunat de foarte multi jurnalisti care vor sa afle cat mai multe detalii despre femeia care i-a furat inima dupa divortul de Raluca Pastrama.

 

Contactata de reporterii wowbiz.ro, Yasmine nu a dorit sa comenteze imaginile aparute in presa.

”Nu am ce sa declar despre imaginile acestea... Nu sunt o persoana publica, daca vreti puteti sa-l sunati pe el sa va povesteasca”, a fost reactia Yasminei.

In schimb, Pepe a avut o reactie transante si a spus ca nu mai vrea sa ofere nicio informatie despre viata sa personala.

”In primul rand, noi am pus fotografii pe Story in care aparem impreuna, inainte sa dea presa. Daca suntem un cuplu? Nu, ca eu ma sarut cu toata lumea... Ce intrebare e asta? Eu sunt bine acum, multumesc foarte mult. Am hotarat sa nu mai dau declaratii despre viata mea personala, pentru ca stiu cum e, peste cinci luni, declaratiile astea sunt sucite si scoase din context iar eu nu mai vreau asta. Daca voi avea ceva mai mult de spus, o voi face pe canalul meu de Youtube ”, a declarat Pepe pentru WOWbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului